about us banner

DESPRE NOI

“Remember to breathe. It is after all, the secret of life.”

Gregory Maguire

about us
Pentru noi, comercializarea solutiilor de climatizare este mai mult decat o meserie, este o misiune.

Nenumarate studii arata impactul aerului inhalat asupra sanatatii si starii de confort. Fie ca suntem la birou, la scoala, intr-un magazin sau acasa, este important sa respiram un aer purificat si imbunatatit.

Ne asumam asadar promovarea importantei de a respira un aer curat prin solutiile pe care le distribuim.

  • Cine suntem?

    Suntem o companie romaneasca specializata in solutii complete si variate de climatizare si ventilatie a aerului. Infiintata in anul 2002, firma noastra importa si distribuie sisteme profesionale pentru ventilatie rezidentiala, ventilatie comerciala si solutii de tratare a aerului.

  • Ce facem?

    Distribuim perdele de aer cald electrice, perdele de aer in recirculare, dezumidificatoare si aparate de aer conditionat de inalta calitate, eficiente atat din punct de vedere al performantei, cat si al costurilor.

  • Garantia noastra

    Ne recomanda atat calitatea produselor oferite, cat si specialistii pe care vi-i punem la dispozitie pentru succesul proiectelor dumneavoastra. Produsele distribuite se remarca prin designul contemporan si tehnologia inovatoare de fabricare, in acord cu cerintele de eficienta energetica actuale.